Discreet kamerverhuur, lovehotels, daghotels, rendez-vous hotels en kamers per uur in België

Discrete Kamers

België

Rooms Zellik

vanaf €55,-
Discreet kamerverhuur Asse | Brussel | Zellik

Contact en boeken

roomszellik@gmail.com

0032476476428

Brusselsesteenweg 557 1731 Zellik

Vanaf prijs per uur: €55,-

Faciliteiten

Airco, Bed, Badkamer, Handdoeken, Jacuzzi, Discrete Parkeerplaats, Schoonmaakservice

Beschrijving

Rooms-Zellik – Discreet kamerverhuur bij Brussel

Onze accommodatie heeft luxe kamers, standaard kamers en een jacuzzi kamer. Reserveren hoeft niet. Er zijn altijd kamers beschikbaar. 24h/7 ook op zon en feestdagen.
U selecteert gemakkelijk een vrije kamer, betaalt aan de automaat en zonder menselijk contact krijgt u automatisch toegang tot de kamer.
Rooms-Zellik streeft naar een 5-star superior Rendez-Vous hotel beleving. Hygiëne is daarbij heel belangrijk. Iedere kamer wordt grondig gereinigd en voorzien van schoon linnengoed.
Iedere kamer beschikt over luchtverwarming en airco. Bij het betreden van de kamer is er een aangename basis temperatuur ingesteld van 23°C. De temperatuur kan U eenvoudig zelf instellen.
Iedere kamer beschikt over een inloopdouche met zowel regendouche als handdouche die eenvoudig te regelen is. De moderne LED sfeerverlichting is naar eigen smaak instelbaar voor optimale beleving.
Rooms-Zellik is uitgerust met een automatische balans-ventilatiesysteem die in de kamers voor permanent gefilterde buitenlucht zorgt zonder tocht. Verse buitenlucht wordt constant aangevoerd. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid optimaal geregeld zodat U steeds over frisse kamers beschikt met een heerlijk klimaat om in te vertoeven.

Discreet kamerverhuur
Discreet kamerverhuur België

Pin It on Pinterest