Discreet kamerverhuur, lovehotels, daghotels, rendez-vous hotels en kamers per uur in België

Discrete Kamers

België

Kasteeltje Trianon

vanaf €50,-
Discreet kamerverhuur Boortmeerbeek | Hever | Mechelen

Contact en boeken

kasteeltje.trianon@telenet.be

003215520633

Stationsstraat 9 3191 Hever

Vanaf prijs per uur: €50,-

Faciliteiten

Bed, Badkamer, Handdoeken, Jacuzzi, Wifi, Discrete Parkeerplaats, Roomservice, Schoonmaakservice, TV

Beschrijving

Voor uw discrete en intieme afspraakjes. Kasteeltje Trianon

Op zoek naar de perfecte setting voor een intieme en luxueuze date? Kasteeltje Trianon verwelkomt u met zijn prachtige en discrete kamers, speciaal ontworpen om uw romantische avond onvergetelijk te maken. Gelegen op een idyllische locatie, biedt ons kasteel een unieke ambiance die doordrenkt is van geschiedenis en elegantie.

Onze luxe kamers zijn zorgvuldig ingericht met oog voor detail en comfort, waardoor u en uw geliefde zich meteen thuis zullen voelen. Van weelderige bedden tot sfeervolle verlichting, elk element is ontworpen om de perfecte sfeer te creëren voor een intieme ontmoeting. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, of gewoon een speciale tijd samen, Kasteeltje Trianon biedt de ideale omgeving voor uw date.

Wat onze accommodatie echt onderscheidt, is onze nadruk op discretie en privacy. Wij begrijpen het belang van het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving voor u en uw partner om van elkaar te genieten zonder afleiding. Bij Kasteeltje Trianon kunt u erop vertrouwen dat uw privacy te allen tijde wordt gerespecteerd, zodat u zich volledig kunt concentreren op het moment.

Laat Kasteeltje Trianon uw date naar een hoger niveau tillen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reservering te maken en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring van luxe, romantiek en discretie.

Natuurlijk zijn de kamers ook per uur te huur

Pin It on Pinterest